Till startsidan

Publicerad: 9 juli 2018

Press

Du som är journalist är alltid välkommen att kontakta oss. Vi kan hjälpa dig med information om Valmyndigheten, att hitta information om tidigare eller kommande val och att få kontakt med rätt expert för din fråga.

Presstjänsten

Du som är journalist når presstjänsten på telefon 010-57 57 030. Vi är tillgängliga vardagar mellan kl. 09.00 och 16.00. Du når oss även på vår gemensamma e-postadress: press@val.se

Valmyndighetens presstjänst bemannas av pressekreterare på Skatteverkets kommunikationsavdelning, i enlighet med värdmyndighetslösningen. Skatteverket är värdmyndighet för Valmyndigheten, vilket innebär att Skatteverket tillhandahåller personal, lokaler och administrativt stöd åt Valmyndigheten.

Allmän handling

Vill du begära ut en allmän handling? Mejla registrator@val.se

Kommande val 2018

Valpresentationen 2018

Valpresentationen innehåller information om partier som anmält kandidater och deltagande i valet, beställda valsedlar, samt statistik över röstberättigade den 1 mars. Innehållet i valpresentationen uppdateras löpande inför valet.
Valpresentationen 2018länk till annan webbplats

Valkalendern 2018

Här kan du läsa valkalendern för valet till riksdag, kommun- och landstingsfullmäktige. I valkalendern anges tidpunkter och olika händelser för valet.

Valkalender 2018

Här kan du läsa våra senaste nyheter